Σχετικά με την Εταιρεία Naquatec

My Greek Real Estate - About Us

About My Greek Real EstateΗ αγορά ενός ακινήτου είτε στην ελληνική ηπειρωτική χώρα είτε σε ένα ελληνικό νησί μπορεί να είναι εύκολο, όταν εργάζεστε με τον καλύτερο. Είμαστε υπερήφανοι γιατί την άκρως επαγγελματική, προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση που παρέχουμε, κάνοντας την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα ευχάριστη.

Όταν αγοράζετε μια κατοικία,  ένα από τα βασικά πράγματα είναι να είστε  καλά ενημερωμένοι. Εμείς θα σας δώσουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

Μπορείτε να αγοράσετε είτε από ένα έργο που βρίσκεται υπό κατασκευή ή μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αν ψάχνετε πέτρινο σπίτι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το αποκτήσετε, όπως και να το ανακαινίσετε. Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO9001.

Όταν φεύγετε το σπίτι σας δεν θα εγκαταληφθεί.Εμείς θα το προσέξουμε και θα το διατηρήσουμε καθαρό για εσάς.
About Us - My Greek Real EstateΜπορούμε ακόμη και να νοικιάσουμε την κατοικία σας μέσω συνεργαζόμενων τοπικών μεσιτών ακινήτων εάν το επιθυμείτε.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με τις πληροφορίες που σας δώσουμε  μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις χρηματοδότησης καθώς και  νομικές συμβουλές. Ωστόσο, συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας να έχουν ανεξάρτητους δικηγόρους, έτσι ώστε να μην αισθάνονται πίεση από εμάς με  οποιοδήποτε τρόπο.

 


About Us - My Greek Real Estate
About Us - My Greek Real EstateAbout Us - My Greek Real EstateAbout Us - My Greek Real EstateAbout Us - My Greek Real EstateAbout Us - My Greek Real Estate